Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lagerbäckgruppen besviken – tänker dra sig ur

Den segdragna processen gällande framtiden för postterminalen och omlastningsområdet i Ånge har fått "Lagerbäckgruppen" att tröttna.

Annons

I ett mejl som genomsyras av besvikelse meddelar intressegruppen bestående av nuvarande och före detta Ångebor att man avser dra tillbaka sitt erbjudande om att ta över anläggningarna.

– Processen har nu tagit nästan två år utan att vi har erhållit ett tydligt svar på vårt förslag från kommunens sida. Vi tvingas då tolka detta som ett nej, skriver Lagerbäckgruppen.

Med sin breda erfarenhet av företagande och logistik, kombinerat med ett affischnamn som Lars Lagerbäck, var tron stark att kunna bidra till att utveckla Ånge till ett starkt logistikcentrum.

Läs mer: Vill skapa ett logistikens hus (Premium)

– Men tydligen har inte vårt erbjudande ansetts vara tillräckligt bra, trots att vi inte sett andra bättre förslag i ärendet, skriver man i sitt mejl, och meddelar att gruppens intresse och erbjudande dras tillbaka på grund av tystnaden.

– Vi kommer inte delta i någon kommande anbudsupphandling i ärendet. Vi har lämnat ett mycket konkurrenskraftigt förslag men kan inte lägga mera tid på detta nu, skriver gruppen.

Dock lämnas fortfarande en dörr öppen, och det är ett tydligt ja till gruppens förslag senast nästa fredag.

– Då är vi beredda att ompröva detta beslut, avslutar de sitt mejl.