Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Laila Bagge hjälper hemmafixaren i TV3:s nya serie "Kan vi hjälpa till?"

Minimalistiskt och murrigt är ledord hemma hos den tidigare "Idol"-jurymedlemmen Laila Bagge. I TV3:s nya serie "Kan vi hjälpa till?" delar hon med sig av sina inredningskunskaper till svenska hemmafixare.

Att Laila Bagge på egen hand ritat och låtit bygga två hus är det nog inte så många som vet. Vid sidan av musiken har hon alltid funnit avkoppling i att göra om hemma.

– Jag har små projekt i gång hela tiden. I mitt nuvarande hus har jag redan målat om mitt sovrum två gånger, säger hon.

Tillsammans med snickaren Björn Christiernsson besöker hon byggvaruhus i jakt på hemmafixare som behöver hjälp. Under seriens gång gör de bland annat om ett poolområde och bygger ett fiffigt köksbord som går att fälla ut.

– Många gånger fick vi förklara att projekten skulle ta mycket längre tid än vad de hade beräknat. Då var de glada att få hjälp av oss, säger hon.

Som arbetskamrater kompletterar Laila och Björn varandra bra, säger hon. Den goda stämningen under inspelningen kommer att märkas i programmet.

– Björn bad mig hoppa ner i en låda och borra. Sedan var han snabb med att slå igen luckan och skruva igen den. Jag borde ha förstått vad som höll på att hända, säger hon med ett skratt.

"Kan vi hjälpa till" har premiär i TV3 den 21/3. (TT)