Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnade norska klubben – nu går Leif Strömberg in i Vita Hästen

Under onsdagen meddelade Vita Hästen sent på kvällen, efter vinsten mot BIK, att Leif Strömberg kliver in som sportchef i klubben.

Så sent som förra veckan lämnade Leif Strömberg den norska klubben Stjernen.

Lite mer än en vecka senare har nu Leif Strömberg gjort klart med ett nytt jobb, då han blir sportchef i Vita Hästen. Det meddelade klubben på sin hemsida sent på onsdagen.

– Leif Strömberg kommer med sin breda erfarenhet och kunskap komplettera organisationen på ett bra sätt och bygga vidare på det vi har, säger ordföranden Yvonne Anglesjö i ett pressmeddelande.

Tidigare har Strömberg varit tränare för BIK, Färjestad, Södertälje och Sundsvall.

Nu kliver han in som rollen sportsligt ansvarig i Vita Hästen, något han inte har gjort sedan 2002-03 då han var i Bofors, numera BIK.

– Jag är en hockeymänniska som brinner för ishockeyn och dess gruppdynamik/ ledarskap. Att alla i klubben agerar som ett stort team, tillsammans med varandra, supportrar och sponsorer, säger Leif Strömberg till i pressmeddelandet.

För Plus-kunder: Hockeyprofilen Leif Strömberg tvingas lämna norska ligan: "Inte mot min vilja"

Läs också: Månsson tvingas lämna norska laget: "Klubbens förväntningar och spelarens ambitioner har inte infriats"

Läs också: Tränarprofilen talar ut efter misslyckade Sundsvall Hockey-uppdraget: "Lider över slutresultatet"

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter