Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnar butiken

Efter åtta år så vill handlaren satsa på något nytt.

Butiken är till salu och själv hoppas han få lite tid över till annat.

– Det har varit fantastiska år men i bland kommer man till en punkt i livet då det är dags gå vidare, säger Nicklas Andersson, handlaren i Ljustorp.

För Niclas Andersson har den lilla lanthandeln i Ljustorp inneburit mycket och mängder av arbetstimmar har han lagt ner på arbetet i och kring butiken. Och det är just det som fick Ljustorpsbon att ta beslut om att gå vidare.

– Jag har funderat över det här länge och nu efter sommaren så fattade jag mitt beslut, säger Niclas Andersson.

Vad han ska ta sig för i stället vet han inte riktigt ännu men han vill byta inriktning för att kunna få lite tid över till andra saker. Niclas själv vill att den lilla lanthandeln i Ljustorps centrum ska finnas kvar och han tror att en ny ägare skulle kunna få nytt liv i butiken.

– Jag tror att det är bra om kan komma in lite nytt folk med nya idéer, säger Niclas Andersson.

Intresset för Ljustorps lanthandel verkar hur som helst vara stort. Annonsen har legat ute cirka en vecka och enligt Olle Bergström, mäklare på HRF förmedling, så är det flera som hört av sig.

– Det många personer från hela landet som hört av sig och det är flera unga som visat intresse, säger han.