Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Landstingets omtag verkar bara vara bluff

Angående "Majed Safaee om sjukhusdirektörens besked: "De vill bli av med Sollefteå akutsjukhus", allehanda.se 23 mars.

Jag blir både förbannad och uppgiven. Här har Majed Safee i Sollefteå lyckats med det som landstinget misslyckats med, att hitta läkare som är intresserade av att arbeta på Sollefteå sjukhus i sommar och vad gör man på landstinget då? Jublar, tackar och tar emot? Jo, pyttsan. I stället säger man att de har fel kompetens.

Men en av läkarna har ju arbetat i Sollefteå tidigare och då gick det bra.

■■ För fler insändare, klicka här.

Säg som sanningen är: Man har redan beslutat att lägga ner Sollefteå sjukhus. Vad ska man annars tro? Och det omtag man har sagt sig ska ta, det verkar bara vara en bluff. Om ni verkligen menar allvar med omtag så låt oss medborgare få veta vad ni gör och lyssna på ALLA era väljare för en gångs skull. Kom ihåg att det är vi som har röstat in er och det är oss ni ska representera.

Kan ni förklara hur Sundsvalls sjukhus ska få plats för alla från Sollefteå och Kramfors, när man i dag inte klarar av antalet patienter man har utan bötläggs för överbeläggningar.

Men då bygger man väl ut. Då finns det säkert pengar.

Kerstin som är rädd att bli sjuk och inte hinna i tid till ett sjukhus

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel