Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lär av Norra berget – satsa på lekpark i Lögdö bruk för barnen i Timrå

Jag har precis varit på Lögdö bruks höstmarknad. Vad mycket folk det var där, vilket liv och rörelse. Jag bor i närheten och är självklart lite partisk. Men denna marknad drar alltid mycket folk. Där fanns även en namninsamling om en lekpark, vilket Lögdö bruks intresseförening velat ha länge.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

På pappret står det att Timrå kommun inte tycker det ska vara en lekpark där för att det inte finns några barn på Lögdö. Fanns det barn på Norra berget innan de fanns en lekpark? Jag förstår att det kostar en del pengar men varför kan inte Timrå kommun fixa en lekpark där folk kan samlas likt Sundsvalls kommun? Och varför kan det inte vara Lögdö bruk?

Det är ett vackert område där folk skulle kunna umgås. Bara tänk dig: grillar, bord och bänkar. Stora utrymmen där barn kan springa omkring, man kan till och med bada i ån och fiska. Varför kan inte Timrå kommun kosta på lite för barnen i dessa tider? Lekparker verka försvinna sakta men säkert.

Lögdö bruk

Läs även:

Varför bygga ett skitfult hotell – har ingen lärt sig av 60-talet?

Läkaren bedömer att jag inte kan jobba alls – Försäkringskassan vill ha in mig på heltid

Orimliga prishöjningar på parkeringar i centrum – alla kan väl inte bo i Stenstan?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel