Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larm om brand i fordon vid bensinstation i Stockvik

Under lördagskvällen vid 21.30-tiden började en bil brinna i närheten av Cirkle K i Stockvik längs E4, i Sundsvall. Räddningstjänsten kallades till platsen och påbörjade ett släckningsarbete.
– Vi la inte på så mycket vatten, utan vi låter bilen självslockna, säger Lars Dolk, inre befäl vid räddningstjänsten.

TV: Se den brinnande bilen i närheten av bensinstationen i Stockvik.

Det var under lördagskvällen som en bil blev övertänd på en mindre väg i närheten av Cirkle K i Stockvik i Sundsvall. Enligt uppgifter till räddningstjänsten ska bilen ha stått längs vägen en längre tid.

– Bilen har förmodligen stått där i flera veckor, och varför den började brinna kan vi inte svara på, säger Lars Dolk, inre befäl vid räddningstjänsten.

Bilen ska inte ha stått i närheten av någon byggnad och det fanns därför ingen risk för spridning. Räddningstjänsten kunde lämna platsen efter en liten insats.

– Det hade kunnat sluta illa om bilen stått nära hus eller fasader. Men nu var det inte så, därför låter vi bilen självslockna, säger Lars Dolk.

FLER NYHETER:

Efterlysning: Vem är den okände konstnären?

För Plus-kunder: Sundsvall vill få hem en halv miljard kronor från Luxemburg – oklart hur det ska gå till

Härliga höstfärger vid Blanktjärn – se den vackra filmen här

För Plus-kunder: Här har årets dyraste hus i Sundsvall och Timrå sålts – 31 stycken kostade över fyra miljoner

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.