Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larm om tre inbrott inom loppet av tre minuter - en person gripen

Polisen i Sundsvall fick tre inbrottslarm inom loppet av fem minuter tidigt under måndagsmorgonen.

Annons

04.07 kom larm om pågående inbrott ICA Kovland. Dörren ska vara sönderslagen. På plats konstaterat att man inte tagit sig in hela vägen in i butiken.

04.11 kom larm om misstänkt inbrott, Köpmangatan 44 i Timrå. Larm från väktare om att det eventuellt ska vara någon som försöker göra inbrott i fastigheten. Väktare bevakade fastigheten på grund av tidigare inbrott.

Det har gjorts två inbrott i fastigheten under de två tidigare dygnen. Väktaren som befinner sig inne i fastigheten upptäcker hur tjuven kommer in och börjar rota bland verktyg. Lokalerna håller på att renoveras.

Väktaren griper tjuven och avvaktar tills polisen kommer och tar med honom till stationen. Den misstänkte är 55 år och tidigare känd av polisen.

04.12 kommer larm från lägenhetsinnehavare Kålrotsgatan i Bergeforsen om att han haft inbrott, möttes av vidöppen ytterdörr när han kom hem. När polisen kommer så visar lägenhetsinnehavaren att någon varit in och rört om i bohaget. Men under tidiga morgonen upptäcker man inte något som är stulet.