Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läs Sanny Lindströms känslosamma ord – tre år efter smällen

För den förre Timråkaptenen Sanny Lindström är 28 oktober ett speciellt datum. Det är på dagen tre år sedan han fick smällen som ledde till att hans liv förändrades för alltid.

Annons

sin blogg skriver Sanny Lindström ett långt och känslosamt inlägg där han berättar om smällen i matchen mot Jokerit som orsakade en så kraftig hjärnskakning att han senare behövde ta beslutet att lägga av.

Han menar nu, tre år senare, att han inte längre är arg och ledsen över vad som hände utan i stället är tacksam över vad hockeyn gett honom och att hans familj och vänner ställt upp under den svåra tiden.

"Varje dag sedan dess vaknar jag upp till mitt nya liv med nya insikter och erfarenheter. Som en lite trasigare men rikare människa, tacksammare och ödmjukare inför livet, vännerna och familjen", skriver Lindström i sin blogg på Expressens hemsida.

Han skriver att han är tacksam för att han, trots att han fick avsluta karriären i förtid, fortfarande kan närvara inom sporten som expert.

"I tider när hatet och fördomarna breder ut sig vill jag tro att min livslånga läxa har gjort mig till en bättre, ödmjukare och mer sympatisk människa", avslutar Lindström i bloggen.

Läs också: Sanny delar ut en känga