Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt bankerna göra rätt för sig

Under bankkrisen på 1990-talet lät dåvarande regering våra ATP-pengar gå till att rädda bankerna från bland annat konkurs. Regeringen lovade att bankerna skulle betala varenda krona.

Vad har hänt? Jag har inte sett i någon rapport att bankerna betalat tillbaka dessa miljardbelopp. Har allting avskrivits?

Bankerna gör i dag miljardinkomster, varför sker ingen återbetalning av gamla skulder? När skall vi vanliga svenskar få se att bankerna gör rätt för sig?

Jag har varit statstjänsteman i mer än 50 år och har i dag en pension på 9 800 kronor i månaden, tack vare min hustru överlever vi. Blir jag ensam måste jag sälja lägenheten med mera.

Tycker det är märkligt att inte någon facklig grupp och så vidare tagit upp detta. Har ni glömt allt?

Se nu till att bankerna snarast återbetalar lånen, eller kom med en vettig förklaring till varför inget hänt. Jag är fruktansvärt besviken, och jag hoppas någon röjer upp i skiten.

Statstjänsteman

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Läs också:

SD-sympatier beror på rädsla för mindre slantar i egen börs

Håll snattran under spelets gång

Återinför vårdbiträden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel