Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt oss slippa tidig skolstart

Annons

Dagens ungdomar kommer oftast sent till skolan och varför de kommer sent kan bero på att de först och främst vill hinna vakna och byta om. Min klass börjar klockan 8.10 och det tar ungefär 20 minuter att gå hemifrån, så jag måste vakna senast 6.30 för att hinna i tid. Jag orkar inte med skolan annars, det blir för mycket för min hjärna.

Jag tycker att vi borde börja senare på mornarna för att vissa bor inte nära skolan och de måste vakna tidigt för att hinna gå till skolan, som jag till exempel.

Jag brukar aldrig äta frukost på grund av att vi börjar tidigt och jag är alltid hungrig på dagarna. Oftast är det ingen god mat i skolan. Då blir det ännu jobbigare att koncentrera sig. Min klass är väldigt stökig och ibland kanske det beror på att man är trött och hungrig och därför inte orkar koncentrera sig.

Vissa brukar alltid försova sig på mornarna och det skulle nog hjälpa att börja senare. Så jag skulle gärna vilja att det blir ändring på det och jag tror nog att ingen har något emot att börja senare.

A

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel