Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lek inte med bra varumärken

Replik på artikeln "Motion om Timrå IK skapade hård debatt i fullmäktige", ST 27 oktober.

Jag har en fråga till Robert Thunfors i Nätverk Timrå: Vad har dessa överklagningar/utredningar angående kommunens övertagande av arenan kostat kommuninvånarna i Timrå? Det vore väldigt intressant att få dessa siffror specificerat av dig. Kan tänka mig att det inte är gratis direkt med alla extra möten och olika avgifter/ersättningar till alla som utför dessa överklagningar/utredningar? För du betalar väl knappast dessa ur egen ficka?

Jag börjar fundera på om du ens vet hur arenan ser ut och om du hittar dit. Du måste ju kunna acceptera att majoriteten i kommunfullmäktige var för köpet av arenan och att kunna gå vidare. Ibland känns det som att du är kvar i sandlådan på förskolan och leker.

Timrå IK är ett starkt och bra varumärke för kommunen precis som SCA Östrand är. Kollar man vad det varit i snitt på arenan så hamnar du på cirka 2 270 personer på spelade hemmamatcher. Så din siffra som du presenterade på 1 500 är ju inte ens nära. Så ska du nu ifrågasätta, se till att ha ordning på all fakta först.

Jag ser fram emot att få dessa siffror som jag efterfrågade specificerade av dig. Tror många skattebetalare gärna vill se vad detta protesterande kostar dem i skattepengar som skulle kunna gå till annat, till exempel skola, vård och omsorg – som ni påstår att ni värnar om.

S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel