Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lekterapin får gåva till ny satsning: "Känns fantastiskt bra"

Nu får lekterapin sin julklapp från Sundsvall energi.
Årsavgiften för varje ny elkund i december går direkt in i verksamheten.

Före jul lovade Sundsvall energi att skänka en årsavgift till lekterapin på barn- och ungdomskliniken, för varje ny kund i december.

Totalt var det 67 personer som tecknade elavtal med bolaget under julmånaden – och nu skänks ett belopp om 27 810 kronor.

– Det är ett riktigt bra utfall. Årsavgifterna för dessa går nu till välgörande ändamål här i Sundsvall vilket känns fantastiskt bra, säger marknadschef Marcus Hedman i ett pressmeddelande.

Pengarna uppges komma väl till användning för lekterapins utveckling:

– Vår önskan är att kunna köpa in en miniatyrröntgen för att barnen ska kunna närma sig det okända på ett lekfullt sätt, säger Maritza Villanueva-Contreras, enhetschef för barn- och ungdomskliniken på Sundsvalls sjukhus.

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!