Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Less på allt näthat – skärp er

Nu kan eller vill jag inte hålla käften längre angående att jag var och varannan dag läser i tidningen och ser på nyheterna om er som håller på med nätmobbning. Ni som hotar folk via mail, vad håller ni på med? Jag är en person som aldrig dömer någon baserat på hörsägen, skvaller eller rykten. Jag vill bilda en egen uppfattning om personen i fråga, världens bästa talesätt är "behandla andra som du själv vill bli behandlad". Så tänk efter innan ni skriver era motbjudande kommentarer. Vill ni att andra ska skriva "skit" om er? Jag tror inte det.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Jag är inte med på vare sig Facebook, Instagram eller Twitter och kommer aldrig att vara det heller då det är totalt ointressant för mig. De enda medier som intresserar mig är Sundsvalls Tidning och nyheter på tv. Då får jag fakta och inte en massa "skitprat" om personer som är absolut oskyldiga till era dumma och vidriga kommentarer. Till slut så vill jag önska alla trevliga och snälla personer en fantastiskt trevlig dag.

Eva-Lena

Läs också:

Mobbning en orsak till den sjuka jobbstressen

Vem förväntas ta krafttag mot vuxenmobbning?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel