Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lina bombas av hat efter Farmen-avsnitt - Läs hennes egna ord här

Söndagens avsnitt av "Farmen" i TV4 orsakade hatstorm mot deltagaren Lina Ilars från Falun. Hon är besviken över hur produktionen framställt henne i TV.
– Jag fattar ju att det klipps och vinklas en del i reality-TV, men jag visste inte att man skulle bli så styrd att säga och göra vissa saker bara för att skapa bra TV. TV4 har ingen moral.

LÄS OCKSÅ: Intervju med Lina - "En vinnarskalle i Farmen"LÄS OCKSÅ: "Hon fick lämna Farmen efter sveket"

Lina fick över 1 000 kommentarer på mail och sociala medier efter söndagens avsnitt av "Farmen", som kantades av konflikter.

– Det kommer in massor av personangrepp. Visst, man gillar vissa och tycker mindre om vissa, men att bli förföljd av hatiska stalkers hade jag inte räknat med, säger Lina och fortsätter:

– Några av de kommentarer som kommit in är "hoppas du dör, du förtjänar inte att leva", "ser jag dig på stan kommer jag slå ner dig" och "du ser ut som ett jävla inavel" ..

Här skriver hon själv om hatstormen hon utsatts för den senaste tiden:

"Jag har förstått att det klipps och vinklas inom reality-tv. Men jag visste inte konsekvenserna med att man skulle bli så styrd att göra och säga vissa saker bara för att skapa reaktioner i tv-soffan.

Från att fått massor med glada hejar rop till att vakna upp i detta helvete. Med den mängd näthat jag har fått under veckan så förstår jag hur stor genomslagskraft Farmen har. Och visst har jag sagt dumma saker och vissa personer gillar man mer eller mindre, men att bli hatad för saker och uttalanden som man mer eller mindre blivit styrd att göra, det känns förjävligt.

Folk måste förstå att detta är en tv-produktion och allt som händer inte är exakt som de ser ut".

LÄS OCKSÅ: ST.NU:s GRANSKNING AV NÄTHATARNA: I LJUSET SPRICKER TROLLEN

LÄS OCKSÅ: Debatt: Kvinnohatet har ingen nationsgräns