Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lina från Falun - en vinnarskalle i nya "Farmen"

Nu börjar en ny säsong av dokusåpan "Farmen". En av deltagarna är Lina Ilar från Falun.
– Jag misstänker att jag kan komma att framstå som lite ytlig med mina lösögonfransar och kvinnliga attityd.

LÄS ÄVEN: Hon är "Farmens" andra kullaHäng med i Dalarnas nöjesliv: Gilla Dala-Demokraten Nöje på Facebook

Lina Ilar är uppvuxen i Falun, och på en gård i Vansbro. Redan som liten sa hon "där ska jag vara med nån gång" när hon tittade på TV-programmet Farmen. Och nu är det dags.

– Jag är en vinnarskalle så kombinationen djurliv med tävlingar passar mig som handen i handsken, säger Lina i ett pressmeddelande.

Redan som åttaåring fick hon testa att vara fodervärd åt en häst en vinter, och året efter fick hon en egen ponny.

– Jag tror att min erfarenhet i stallet kan vara användbart i Farmen. Jag är inte rädd för att ta i när det behövs, livet i stallet kan vara nog så skitigt och slitsamt.

Kommande säsong av "Farmen" spelades in på en gård i Småland i somras, och den största utmaningen var enligt Lina att leva så tätt inpå alla andra deltagare.

– Vi arbetade tätt ihop, sov, åt och gick på dass ihop.

När Lina inte är i stallet tycker hon om att klä upp sig, och enligt henne själv blir hon pikad av kompisarna att vara en "fåfäng bonde i högklackat".

– Jag misstänker att jag kan komma att framstå som lite ytlig med mina löögonfransar och kvinnliga attityd. Men jag tycker att man kan vara både elegant, kvinnlig och inbiten lantis samtidigt.

En annan deltagare från Dalarna i nya säsongen av "Farmen" är Camilla Lööke, uppvuxen i Falun men numer boende i Stockholm.

"Farmen" har premiär den 10 januari i TV4.