Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lindorff skadad i "Let's dance"

Linda Lindorff skadades under "Let's dance"-repetitionerna. Läkare avråder nu programledaren från att dansa på fredag.
"Jag är jätteledsen. Så så ledsen", skriver hon i ett sms till TT.

Det var under Linda Lindorffs och Kristjan Lootus första repetition på onsdagsförmiddagen som olyckan var framme. Mitt i samban avbröt hon plötsligt dansen och tog sig mot höften – Kristjan Lootus fick sedan bära ut henne ur lokalen.

Linda Lindorff, som tidigare haft en sträckning i höften, fördes i väg för att bli undersökt av läkare. Då fick hon vet att hon drabbats av en blödning i sätesmuskeln samtidigt som muskelfibrer har gått av på grund av en bristning.

Läkningstiden beräknas till tre veckor men Linda Lindorff hoppas ändå att hon ska kunna medverka i "Let's dance" på fredag.

"Jag avråds från dans men ska få laserbehandling, smärtstillande och bli tejpad. Och så får vi ändra i koreografin – om jag ändå ska dansa på fredag. Vilket jag vill försöka men läkaren säger att det kommer jag inte att veta förrän fredag för risken är att det kommer att kännas värre", skriver Linda Lindorff i ett sms till TT.

Om hon dansar riskerar skadan att förvärras – Linda Lindorff säger att hon är jätteledsen över det som har hänt.

"Jag är lite chockad över det som hänt för detta är en riktig skada", skriver hon.

Danspartnern Kristan Lootus hoppas dock på det bästa.

– Vi kommer aldrig att ge upp. I värsta fall får hon stå stilla på golvet och så dansar jag runt henne. Vi kommer att göra underhållning på ett helt magiskt sätt, oavsett hur lite samba det blir, säger han till TT.

Flera av de andra deltagarna i "Let's dance" har också drabbats av skador, dock inte lika allvarliga. Rickard Söderberg och Bianca Wahlgren Ingrosso dras med skavanker – liksom Isabel Adrian som fått en smäll i huvudet.

– Jag slajdade på golvet och något gick lite fel. Huvudet gick rätt ner i golvet, så jag svimmade av. Inte länge, men jag fick lite blackout där. Jag låg stilla och kom inte ihåg någonting, säger hon till TT. (TT)