Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Linus Eklöw inleder Europaturné med Galantis i Stockholm

Svenska duon Galantis gjorde festivaldebut på hemmaplan i somras när de intog Way Out West. I början av nästa år ger duon sig ut på sin första europeiska headlineturné och den 6 februari spelar de på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Galantis utgörs av Christian "Bloodshy" Karlsson från Miike Snow och Linus Eklöw, även känd för sitt soloprojekt Style of Eye som spelade på Sensommar i augusti.

Läs även: Sensommar återkommer nästa år – det här är nyheterna

Duons livedebut på festivalen Coachella i Kalifornien förra året blev deras stora internationella genomslag. Därefter har de haft utsålda spelningar världen över.

Den 8 juni i år släppte de sitt första album "Pharmacy" som direkt gick in på första plats på Electronic Album Chart i USA . 

Läs recensionen av "Pharmacy"

Deras senaste singel "Peanut Butter Jelly" har varit en av sommarens största låtar världen över, inte minst hemma i Sverige. Nyligen släpptes musikvideon till den nästa singel "In My Head".

Biljettförsäljningen öppnar fredagen den 6 november kl 11:00.

Läs även

Intervju med Galantis: "Är man ledsen så bör man dansa"