Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Linus Hallenius klar för Helsingborg

Linus Hallenius är nu helt klar för Helsingborg. Under tisdagen presenterades han som ny för klubben.
– Jag har en riktigt skön känsla just nu för jag har verkligen känt att jag längtat hit, säger Hallenius.

Som vi tidigare berättat har det under en längre tid ryktats om att 26-åringen ska flytta söderut från Stockholm och Hammarby till allsvenska konkurrenten Helsingborg. Under tisdagen blev det klart att den förre GIF Sundsvall-spelaren Hallenius byter allsvenskt lag.

Läs också: Uppgifter: Hallenius överens med Helsingborg

– Jag har en riktigt skön känsla just nu för jag har verkligen känt att jag längtat hit. Det har varit på gång ett tag och det känns bra att det blev klart innan lägret så jag kan komma med där och lära känna alla. Jag är grymt sugen inför det här året och kommer ge allt för laget, säger Linus Hallenius till lagets hemsida.

Linus Hallenius, som gjorde tre mål på sina 23 matcher under fjolåret, var aktuell för att ansluta till Helsingborg redan 2013. I GIF Sundsvall gjorde han 57 matcher och tio mål 2006–2009.

■■ Håll koll på ditt favoritlag – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK, GIF Sundsvall eller Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.