Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lista: Flera bilbränder i helgen – här brann bilarna

I helgen har det brunnit bilar på minst sex olika platser i Medelpad, bland annat i Sidsjö, Stockvik, Essvik, Bydalen och vid Timrå kyrka. I vårt tv-klipp kan du se vart det brann.

TV: Se bilder från bilbränderna som drabbade Sundsvall och Timrå i helgen.

Lista: Här är helgens bilbränder

För Plus-kunder: Bilbränderna i Medelpad gäckar polisen: "Svårt att hitta några spår"

Natten mot lördag: Klockan 01.10 kom ett larm om en brinnande personbil som sedan en tid stått övergiven vid Sidsjövägen. Fordonet blev helt utbränt. Det är oklart om det finns någon brottsmisstanke.

Natten mot lördag: Knappa timmen senare, vid 02.08, var det dags igen, den här gången brann ett övergivet fordon vid Smörbollsvägen i Essvik. Även denna bil eldhärjades svårt. Det är oklart om det finns någon brottsmisstanke.

Lördag kväll: Vid 21.30-tiden började en bil brinna i närheten av Cirkle K i Stockvik längs E4, i Sundsvall. Det visade sig senare att bilen som börjat brinna stått på platsen i flera veckor. Bilen stod inte i närheten av någon byggnad och det fanns därför ingen risk för spridning. Det är oklart om det finns någon brottsmisstanke.

Natten mot söndag. Räddningstjänsten larmades ut till Bydalen där två bilar brann utanför en villa. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 00.11 och enligt larmaren stod bilarna bara någon meter ifrån ett dubbelgarage. Men en stund senare hade räddningstjänsten släckt branden och garagen klarade sig. Polisen misstänker inget brott.

Natten mot söndag. Vid 01.39 stod en bil i lågor utanför Mekonomen i Birsta. Bilen stod helt fristående och det rådde därför ingen spridningsrisk. Orsaken till branden är oklar.

Natten mot söndag. Vid 04.30-tiden larmades Timråstyrkan ut till den andra av två bilbränder som inträffade vid Timrå kyrka. Bilen stod parkerad utanför kyrkan och det brann i motorrummet. Det är oklart om den stått parkerad där en längre tid, eller om den stod där tillfälligt. Orsaken till branden är också okänd.