Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lista: Här är engagemangen från Medelpad i Musikhjälpen 2017

På måndagskvällen klev programledarna Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström in i Musikhjälpens glasbur i Umeå. Fram till söndag kommer de sända radio och tv med budskapet "Barn är inte till salu". Runt om i landet samlas det nu in pengar – och här är några exempel på hur man i Medelpad valt att engagera sig.

Sundsvall:

Pipeline för Musikhjälpen – Pipeline arrangerar tillsammans med Sensus en välgörenhetsgala med spelningar av Du & Jag, Badhuset, Bottnarna, Fading Embers, Vitt Brus, Kåce Rapper KC, på Kyrkogatan 6, 14 december klockan 18.00–23:00

Quality Hotel säljer signerad gitarr – Auktion av Quality Hotel Sundsvall som säljer en akustisk gitarr signerad av artister som besökt deras scener, bland annat av Magnus Carlson, Lisa Nilsson, Erik Gadd och Lars Berghagen.

Rehabenheten Sundsvalls kommun – Arbetsterapeuterna och sjukgymnasterna på rehabenheten i Sundsvalls kommun, skänker 10 kronor per hembesök.

Krogrunda för musikhjälpen – Insamlingsbössa får följa med på en krogrunda! 16 december, klockan 22.

Jasmin säljer saker! – Via en Instagramprofil säljs kläder och lite annat som secondhand via webben!

För Plus-kunder:  "Hanapee" uppmanar Sundsvallsföretagare: "Gå in med storkovan"

JFS för Musikhjälpen – JFS på Mittuniversitetet i kommer att köra livesändningar från skolan i förmån för Musikhjälpen! 

Logotyphjälpen – Företag skickar in en tusenlapp på insamlingsbössan så skickas en logotyp tillbaka.

DELORIAN skänker vinsten – all vinst på försäljning av merchandise och fysiska skivor går till Musikhjälpen

Alla Sundsvallbor - Digital bössa och på fredag görs ett gympa pass där man även samlar kontanter.

En godsak för en god sak – Permobil säljer en godsak för en god sak hela veckan.

Mitt liv med ADHD - Bössa och gör även föreläsningar om ADHD på skolor där alla pengar går till insamlingen på Musikhjälpen.

Söderberg & Partners Sundsvall – Söderberg & Partners Sundsvall samlar in pengar till förmån för musikhjälpen.

Timrå:

VUO - Insamling av alla anställda, vänner och familj gör vad vi kan för att bidra till förändring. Alla bidrag, stora som små räknas. Västernorrland Utveckling och Omvårdnad- VUO.

Ånge:

Corrodeds Engagemang i MH17 – Corroded drog igång sin insamling redan den 18 oktober på Anti-traffickingdagen med att starta sin digitala bössa och förhandssläppa singeln ”Retract and Disconnect” där alla pengarna som kommer in doneras till Musikhjälpen.

Fotnot: De engagemang som finns med på vår lista över Musikhjälpen-engagemang i Sundsvall, Timrå och Ånge är registrerade på Musikhjälpens sida "Musikhjälpens hjältar" eller på Tradera.se där auktioner finns. Utöver de engagemangen så finns även ett antal insamlingsbössor som inte är registrerade som engagemang.

Har du skapat ett engagemang för Musikhjälpen som inte finns med på vår lista? Eller vill du tipsa om ett engagemang eller initiativ i Medelpad? Hör i så fall gärna av dig till noje@st.nu