Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lista: Sommarens heta motorträffar

Sommaren är full av härliga motormöten.
Här är listan på hetaste träffarna.

Annons

Back SM Sprint

SMK och SHRA arrangerar Back SM Sprint under SM-veckan. De tre grenarna Rallycross, Crosscart och Drifting går av stapeln den 29 och 30 juni.

SM i dragracing på Sundsvall Raceway

Stora SM-tävlingar i dragracing på Sundsvall Raceway under vecka 27. Det blir deltävlingar med kvalkörningar fredag och lördag och tävlingsdag på söndagen. Final på samma plats 28-30 augusti.

Classic Car Festival – Classic Lady

Classic Lady går av stapeln den 11 juli. Nytt för i år är att Vängåvan är startplats för rallyt som har sin målgång vid Torkarlsberget i Matfors.

Onsdagsbus på Mittsverigebanan

Varje onsdagskväll i juni, juli och augusti mellan arrangeras onsdagsbus för alla mc- och bilentusiaster på Härnösands Motorpark. Eventet är populärt både hos förare och motorintresserade åskådare.

Onsdagsträffar för veteranbilar

Succén från förra året fortsätter med träffar på Stora torget i Sundsvall. Under tretton Onsdagskvällar mellan 18.00–19.00 kan du spana in veteranbilar och uppleva nostalgi och trevliga möten. 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli (hamnen, Finnkajen) 8 juli, 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augusti, 12 augusti, 19 augusti, 26 augusti och 2 september.

Surträffen

Väldoftande MC-träff den 7-9 augusti för alla som gillar surströmming. Nytt för i år är att träffen håller till Hagbards klubblokal i Sörlindsjö.

End of Summer Meet

En av sommarens sista bilträffar står Karlsro Flyers för i Ljungaverk. Helgen 21-22 avslutas sommaren med musik, människor och bilar.

Annons