Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Live-TV: Exklusivt – "The Mauler" talar ut efter smällen i Houston

För två veckor sedan fördes Alexander "The Mauler" Gustafsson blodig till sjukhus efter att ha förlorat UFC-titelmatchen mot Daniel Cormier i Houston, Texas.
I en exklusiv timmes tv-intervju på lördag, 16.00, talar Alexander "The Mauler" Gustafsson ut om förlusten, livet som fighter och framtiden direkt från Galaxen i Borlänge.
– Det känns stort att Mittmedia kan erbjuda en sån här intervju med en av Sveriges största idrottsstjärnor, säger Mittmedias sportchef Mattias Wallström.

Annons

Natten mot söndag 4 oktober klev Alexander "The Mauler" Gustafsson upp i oktagonen i Houston för att möta titelförsvararen i lätt tungvikt, Daniel Cormier, över fem ronder i jakten på mästarbältet.

Det blev en tuff strid som gick tiden ut.

"The Mauler" var på väg att sänka sin motståndare med ett par tuffa smällar i den tredje ronden, men Cormier redde ut stormen och dömdes till slut som segrare efter ett så kallat "split decision".

The Mauler kommenterade bara kort sin förlust i medierna och har därefter hållit sig ifrån rampljuset.

Men, på lördag, 16.00, kommer den svenske superstjärnan till Galaxen i Borlänge för en timmes livesänd intervju på Mittmedias sajter.

– Det känns stort att Mittmedia kan erbjuda en sån här intervju med en av Sveriges största idrottsstjärnor, säger Sportchefen Mattias Wallström.

Han intervjuas av Sportens Markus Bäckström och kommer att ge sin syn på livet som fighter i världens tuffaste sport – och seminariet sker i samband med lördagens K1-gala i Borlänge.