Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lokalfotboll

Division IV Medelpad

Joakim Jonsson.

Mahmoud Gharib,

175.

Mycket derbykaraktär med tätt och chansfattigt spel i Torpshammar, där hemmalaget vaskade fram två heta chanser och gästerna från Ånge en.

Det sistnämna läget kom med ett par minuter kvar i form av ett friläge, som räddades av målvaktsveteranen Lasse Nordlander.

Bäst i Torp var annars mittbacksparet Anders Bohman och Henke Larsson, medan även Ånges målvakt drog blickarna till sig – genom att hela tiden sätta igång spelet på ett föredömligt sätt.

Fouad Yucefi 2 och Christian Saasatoinen.

Eva Ödlund.

100.

Stöde inledde bäst, men ett kontringsmål signerat matchens lirare i Sund, Fouad Yucefi, löste upp en del nervknutar – och när samme man dundrade in 0–2 från 25 meters håll var grunden till segern lagd. Innan den första halvleken var slut hade också ledningen utökats till 0–3 och segern borde varit klar.

– Men det är den nästan aldrig när man möter Hasse Sjölander och de andra i Stöde, som har kapacitet, berömmer Sundtränaren Henrik Öhman motståndarna, som trots goda försök aldrig lyckades spräcka Stefan Magnussons nolla.

Erik Åhlin, Andreas Karlsson. Joakim Brundin 2, Joel Hammarström, Tommi Torvela.

Per Jansson.

50.

Söråkers fina spel från fjolåret håller i sig även i den nya, högre serien, och trots att Söder stred och försökte bjuda hårt motstånd räckte man inte riktigt till när de röd-vita drog igång...

Timråprodukten Joakim Brundin visade bibehållen målform och med två mål var han den avgörande mänskliga faktorn till att Söråker lyckades bärga en rättvis trepoängare.

Kristoffer Gådin (straff). David Nordberg (straff), Lars Magnusson.

Per Backlin.

27.

Essvik trillade boll inom laget på ett småtrevligt sätt matchen igenom. Men det blev mycket i sidled på Västhagens konstgräsmatta – och när det gäller målchanser var det jämnare.

Efter paus spräcktes båda nollorna, med hjälpa av var sin straffspark, och med tanke på att gästernas Pelle Jansson utvisades efter två gula kort pekade mycket på hemmaseger. Då slog Östavalls nyförvärv från Ramsjö, duktige mittbacken Lars Magnusson, till för andra matchen i rad. Och fler mål blev det inte.