Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lördagsspalten

"Efter en sån här match är det bättre att hålla käften, säga tack så mycket och bara gå."

Zenit St Petersburgs coach Dick Advocaat efter 0–3 mot Real Madrid i veckan.

Amerikanska fotbollsklubben Seattle Sounders FC blev helt plötsligt intressanta i Sverige när en viss Fredrik Ljungberg skrev på för klubben.

Nu siktar de högt och vad är då mer passande än klubbmärket med Seattle Space Needle på.

Och bara en sån sak som att deras hemsida har Frågor & Svar på tolv olika språk, inklusive svenska, gör ett besök på Seattles hemsida värd mödan.

Inte en sajt så mycket som ett filmklipp. För alla er som inte bodde i Italien vid det här tillfället så får ni här Internets bästa Zlatan-klipp från Serie A-avgörandet i maj. Lyssna på Inter-kommentatorn och känn hur stort det var.

http://www.youtube.com/watch?v=nGZI5S6HgmY

Annika Sörenstam gör karriärens sista (?) tävling i Dubai i helgen. Sen lämnar en av damgolfens bästa spelare genom tiderna touren. Sörenstam drar sig tillbaka med 72 LPGA-turneringsvinster, 10 majors och som invald i golfens Hall of Fame. Respekt.

I dag spelar Timrå IK sista matchen innan landslags- och juluppehållet tar vid. Färjestad står för motståndet i Eon Arena.

På söndag avgörs VM i Tjeckien. Sjunde gången i rad för Sverige eller tar den 100 procentiga sviten slut till slut?

Kortbane-EM i Kroatien med Sundsvallssimmerskan Cecilia Rasmuson avgörs i helgen.