Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lotta Bromé slutar på Sveriges Radio

Lotta Bromé slutar på Sveriges Radio, vilket Aftonbladet var först med att rapportera. I ett längre inlägg på sin Facebooksida skriver hon om beslutet:

"Det här är inget lätt beslut för mig att fatta. Jag har älskat att jobba med det stora och det lilla – sida vid sida. Jag älskar att möta människor – såväl kända som nya bekantskaper. Öden, nördar, fanatiker, politiker och musiker. Jag älskar att berätta det senaste bland stort och smått", skriver hon på Facebook.

Lotta Bromé har lett program som "Sommartoppen", "Café Bromé" och "Efter tre". De senaste tio åren var hon programledare för P4 Extra.

"Programmet ska till vissa delar förnyas – och då är det bättre att man kan starta om på noll – och därför väljer jag att stiga av. Nu väntar nya utmaningar och nya idéer." skriver Lotta Bromé vidare i sitt inlägg, och tackar lyssnarna.

TT