Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Louison Likita i målform när Sidsjö-Böle vann mot Nedansjö

Hemmalaget Sidsjö-Böle tog hem de tre poängen efter seger mot Nedansjö i division 4 Medelpad. 4–1 (2–1) slutade matchen på tisdagen.

Nedansjös tränare Christer Söder:

– Vi gör återigen en mycket bra första halvlek, vi tar ledningen med 1–0 på en gammal hederlig tåfjutt av Oskar Brusell, men sedan gör vi två billiga misstag som gör att vi ligger under i paus med 2–1. I andra får vi sedan ett offsidemål emot oss till 3–1 och då vi tappar energi. Sidsjö-Böle gör även 4–1 på straff. Våra bästa idag var Jonatan Söder som mittback, Joel Hiltunen på innermittfältet samt Dennis Nilsson som yttermittfältare.

Det betydde sjätte matchen i rad utan seger för Nedansjö.

Louison Likita gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Ville Bondén och Carl-Philip Göransson, målet för Nedansjö gjordes av Joakim Wickberg.

Sidsjö-Böle ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Nedansjö ligger sist, på tionde plats.

Sidsjö-Böle tar sig an Matfors i nästa match hemma tisdag 18 juni 19.45. Nedansjö möter samma dag 19.00 Medskogsbron hemma.