Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LRF:s ordförande: "Viktigt i alla organisationer att inte tappa fotfästet"


Gunilla Kjellsson, ordförande i LRF Västernorrland, tycker inte att det är hennes sak att uttala sig om Arlas ledning. Men hon anser att det är viktigt att en ledning, oavsett organisation, inte tappar fotfästet.

Annons

– Det gäller såväl inom politiken, idrottsrörelsen och de gröna näringarna. Överallt där det finns förtroendevalda personer.

Som LRF-ledare kan hon ibland bjuda en politiker på lunch.

– Då handlar det om att bygga nätverk. Men när man använder kortet är det hela tiden viktigt att fråga sig om det man köper är rimligt.

Generellt tror hon ändå att olika organisationer i Sverige har ett mera måttfullt förhållningssätt till representation, alkohol och liknande än på många andra ställen i världen.

Läs även: Arla lyxspenderade trots mjölkkrisen

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!