Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Luciarock

I kväll startar luciarocken i Inbetween i Timrå. Även under lördagskvällen blir det luciarock i samma lokal.

Fredagskvällen börjar dock med dansbandsmusik, en musikform som verkar inne just nu tack vara satsningar i TV. Och det är Sveriges yngsta dansband Brobergz startar upp kvällen klockan 19:00. Samma band avslutar luciarocken under lördagskvällen.

Andra bandet på scenen blir hårdrockarna The Viktorys från Sundsvall som följas av Rewerb från Sundsvall som också spelar hårdrock. Fredagskvällen avslutas med punkrockbandet Kideny Round Combo från Njurunda .

Lördagen fortsätter med band på scenen. Först ut är hipphopparna No Replay från Sundsvall följt av hprdrockarna Corrosive Sweden från Hudiksvall, som bland annat agerat förband till Backyard Babies.

Näs sist att uppträda blir Dignity, ett lokalt hårdrockband från Söråker. Vid sidan av all musikunderhållning arrangeras en bordshockeyturnering, guitar hero, singstar och ett IT-café.

Arrangemanget är drogfritt och kyrkan bjuder dessutom på gratis entré