Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lucksta fixade en poäng hemma mot Svartvik

Svartvik ledde med 1–0 efter första halvlek borta mot Lucksta i division 3 mellersta Norrland i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Lucksta in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

– En jämn första halvlek men i den andra halvleken är vi det bättre laget och borde ha punkterat matchen med ett 3-1 mål. Lite surt att släppa in ett sent kvitteringsmål när vi är så pass mycket bättre än dom i andra halvlek. Men vi får med oss en viktig poäng i en bra derbymatch. Hela laget ska ha beröm lite extra plus till Hakim och mittlåset Linus och Axel, kommenterade Luckstas lagledare Martin Ålin.

Det betyder att Svartvik gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

Målgörare för Lucksta var Linus Ljuslinder och Hakim Rouass, medan målen för Svartvik gjordes av David Torberntsson och Hampus Andersson.

För Lucksta gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Svartvik är på första plats.

Nästa motstånd för Lucksta är Stöde. Lagen möts tisdag 28 maj 19.00 på Stöde IP. Svartvik tar sig an Ope hemma torsdag 30 maj 14.00.