Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lucksta vann hemma mot Sund

Det blev Lucksta som vann matchen hemma mot Sund mötet i division 3 mellersta Norrland i fotboll på fredagen. 4–1 (1–1) slutade matchen.

– En dålig första halvlek med lågt tempo och dåligt passningsspel från båda lagen. I andra börjar vi spela bättre och tar över spelet och vinner rättvist. En bra lag insats av hela laget, speciellt i andra halvlek. Tycker Eric Backlund, Anton Jonsson och Linus gör en extra bra insats ikväll, tyckte Luckstas sportchef Martin Ålin, efter matchen.

Sunds lagledare Claes Nyman:

– Lucksta var klart hetare i andra halvlek efter en första som gick klart till oss efter ledningsmål av Per Nyman i 25:e minuten. Lucksta ska ha beröm för väl genomförd andra halvlek.

Luckstas målskyttar var Linus Ljuslinder, Oliver Widahl, Anton Jonsson och Martin Drugge Eriksson, medan Per Nyman gjorde målet för Sund.

Lucksta ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Sund är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Lucksta är Härnösand. Sund tar sig an Ope hemma. Båda matcherna spelas onsdag 5 juni 19.00.