Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lustigs olycka – lyxbilen stulen i natt: "Panik"

Det tråkiga för Mikael Lustig och hans familj hände natten till i dag. En okänd gärningsman bröt sig in och stal landslagsstjärnans lyxbil.
"Så otroligt tråkigt att folk inte kan hålla sig borta från andras saker", skriver Josefin Lustig i ett blogginlägg. 

Landslagets bofasta högerback spelar till vardags för storklubben Celtic i skotska Glasgow. Tillsammans med sin familj har han tidigare talat varmt om staden – men natten till tisdag hade han anledning att känna annorlunda.

I ett blogginlägg från hustrun Josefin, också känd från TV4-programmet Playmakers, berättar hon att familjens lyxbil blivit stulen.

"Micke skulle gå ut med Geisha då han upptäcker att vår bil är borta. Panik! Någon har alltså snott vår bil. Vi har inte övervakning på det nya huset vi flyttat in i. Jag har alltid känt mig så trygg här. På alla ställen vi bott på i Glasgow så är det här det ställe då jag känt mig som tryggast. Jag är ju ensam väldigt mycket och det har inte vart några problem alls i det här huset. Men nu känns det inte lika tryggt längre. Nu har vi fixat kameror och larm", skriver Josefin Lustig i blogginlägget.  

Efter att polisen anlänt lyckades man visserligen hitta bilen övergiven senare. Men det var utan familjens varor som fanns i bilen.

"Vi hade handlat julklappar för några dagar sedan till barnen som låg i bilen, de är så klart borta. Jag som var så nöjd med att vi fått det klart i god tid. Nu får vi börja om! Jag hoppas att de leksakerna i alla fall gör något annat barn glad i jul. Så otroligt tråkigt att folk inte kan hålla sig borta från andras saker", skriver Lustig.