Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyckad företagsafton i Njurunda: "Vill lyfta de lokala företagen"

För tredje året i rad arrangerades en tillställning för att hylla de lokala företagen i Njurunda.

– Det var en fantastisk kväll med väldigt god stämning, säger Lena Krantz, verksamhetsansvarig på Njurundaföretagarna.

Det var fullsatt på Skatan när årets företagsafton skulle äga rum. 150 företagare, föreningar och representanter från politik och Näringslivsbolaget hade tillsammans slutit upp för att uppmärksamma de lokala företagen.

Värd för kvällen, precis som tidigare år, var Njurundaföretagarna som är en medlemsorganisation med över 200 företagare och föreningar från både Njurunda och Sundsvallsområdet.

– Vi vill lyfta de lokala företagen som gör ett jättebra jobb men som kanske annars inte får så mycket uppmärksamhet, säger Lena Krantz.

Läs också: Norrlands entreprenörer prisades på gala – nya framgångar för Tolkresurs: "Sju års arbete ligger bakom"

Under kvällen delades fyra priser ut. Alla som var på plats hade chans till att vinna, så för dem som vann blev det en stor överraskning.

– Vi i juryn från organisationen och styrelsen har tillsammans valt vinnarna. Till nästa år fundera vi på att folk ska kunna få nominera företag men det här gör säger Lena Krantz.

Enligt Lena Krantz är kvällen så mycket mer än en prisutdelning.

– Det märks att det finns ett sug hos företagare att träffa andra företagare. Det är ger en chans till att nätverka med andra och såklart ha en trevlig kväll tillsammans, säger hon.

Kvällens vinnare:

Njurunda i Världen: Prosharp

Årets Miljöpris: Simons trädgård

Årets nykomling: Kattis herrkläder

Årets företagare: Wiiks bygg