Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyckligt par sa ja

Så fick äntligen Karin och Annika varandra. Hela Sundsvall var inbjudet när paret gifte sig i GA-kyrkan.
– Vi vill dela med oss av den här lyckan, säger Karin Berg Klawing.

Annika Edins och Karin Berg Klawings kärlekshistoria påbörjades för över 20 år sedan, efter ett långt uppbrott hittade de via Facebook varandra igen, två decennier efter att de först träffats. Nu gifte de sig i GA-kyrkan inför släkt och vänner.

Ceremonin präglades av musik och dans ifrån parets familj och vänner. När brudparet skred in i kyrkan utstrålade de en påtaglig glädje och värme.

– Det känns fantastiskt att kunna vara sann och öppen och inkludera alla. Vi tror att alla människor har en plats att fylla i tillvaron, just när man är den man är, säger Annika Edin.

Paret bestämde sig tidigt i planeringen för att låta vem som helst komma på bröllopet, de ville att alla skulle känna sig inkluderade. Efter ceremonin var brudparet både överraskade och lyckliga.

– Det finaste var på slutet när våra barn klev upp på scen och sjöng med i kören, det var en överraskning, säger Annika Edin.

Hur känns det att vara ett äkta par?

– Jag har inte hunnit känna efter, men det är ju lite heligt, säger Karin Berg Klawing, Annika Edin fyller i:

– Det är inte så stor skillnad, men ändå är det de. Speciellt eftersom vi en gång i tiden inte fick varandra så är det ju en triumf att vi nu kan leva tillsammans.

Karin Berg Klawing sammanfattar dagen:

– Det har varit en helt fantastisk, underbar dag. Det är så underbart när alla vänner kommer hit bara för att vi ska gifta oss. De kommer och sjunger och dansar för oss och vill vara med oss, säger hon.