Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyxiga fjällstugan mitt i backen i Sälen – till salu för 18 miljoner: "Ett unikt läge"

Ett topprenoverat, handbilat timmerhus på 200 kvadratmeter mitt i pisten i Lindvallen i Sälen. Det är just nu ett av Sveriges dyraste fritidshus på Hemnet.

Annons

Mitt i backen ligger stugan, som mer skulle kunna beskrivas som ett lyxvilla än en fjällstuga.

– Det är gjort helt i handhugget timmer, och är ett exklusivt hus med många härliga materialval inomhus, säger Anne-Mari Backjanis Hansson på Sälenmäklaren.

Läs också: Stort intresse för fjällbostäder – "Gynnsamma räntelägen"

I stugan finns bland annat fem sovrum, två badrum och en relaxavdelning med bastu.

– Det är också beläget på en unik plats, mitt i Gustavsbacken som är Sveriges mest åkta pist, säger Anne-Marie Backjanis Hansson. Det finns inga fler tomter kvar i den pisten.

– Man ser hela Lindvallen från det läget. Sådana erbjudanden kommer nog inte så ofta.

Läs också: Hemvändarna stortrivs i sekelskiftesvillan: "Det är bäddat för ett gott liv här"

Men prislappen på 18 miljoner kronor är det en av de dyraste fjällstugorna till salu just nu. Och i Sälen är det en av de dyraste stugorna någonsin.

– Det har funnits några som legat ute för runt 20 miljoner, men jag tror inte de har blivit sålda. Så vi får väl se hur det går. Men jag har några spekulanter och ska ha en visning i dag faktiskt.