Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Magnus Sjödin slutar som klubbchef i Sundsvall Hockey


Magnus Sjödin slutar som klubbchef i Sundsvall Hockey.

Annons

Magnus Sjödin slutar som klubbchef i Sundsvall Hockey. I stället går Ordförande Lars G Ohlsson med omedelbar verkan går in som Tf Klubbchef.

Magnus Sjödin har tidigare varit sjukskriven efter att ha förts till ambulans till sjukhus efter att en bakterieinfektion gått ut i blodet.

Sedan dess har Sjödin gått på antibiotika.

Läs också: Sundsvall Hockeys klubbchef om ambulansfärden till sjukhus: "Jag hade jättesvårt att andas"

Enligt Sundsvall Hockeys ordförande Lars G Ohlsson har Magnus Sjödin nu valt att lämna posten som klubbchef för klubben.

– Det är så klart tråkigt, men jag förstår Magnus också. Han har varit väldigt illa däran och vet att han inte när han kan vara tillbaka till 100 procent, säger han.

Han lämnar posten med omedelbart verkan och Lars G Ohlsson går själv in och ersätter honom.

I ett pressmeddelande säger Sjödin:

– Detta är ett beslut som mognat under min tuffa sjukdomsperiod under hela januari, då jag ställt mig frågan, om jag med tanke på återhämtningstid från min sjukdom har kraft att driva klubben under den intensiva period som nu är, förbereda för kval och samtidigt förbereda kommande säsong. Med tanke på klubben väljer jag därför att kliva åt sidan nu, men jag kommer att göra vad jag förmår, för att hjälpa Lars G i övergången säger Magnus Sjödin

Om Magnus Sjödin går vidare till andra arbetsuppgifter inom klubben är ännu oklart.

– Det viktigaste nu är att han återhämtar sig. Om han söker sig nya utmaningar får bara tiden utvisa, säger han.

Läs också: Magnus Sjödin om nya jobbet som klubbchef och sjukskrivningen: "Varit väldigt intensivt"

Se även: Hockeypuls Oskar Lund och Eric Westlund analyserar beskedet

MISSA INTE: Håll koll på ditt favoritlag i mobilen – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK, GIF Sundsvall eller Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.