Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mål framåt – men stortstryk igen för Selånger

Nej, det gick inte den här gången heller. Selånger hamnade tidigt i underläge och därefter rann det iväg mot Gustafs. Säsongens andra mål blev plåster på såren när laget nu tar en efterlängtad vila.

Wilma Larsson är inte längre ensam om att ha gjort mål för Selånger den här säsongen. I slutet av den andra halvleken borta mot Gustafs slog Philppa Johansson till. Målet var alltså hennes första och Selångers blott andra i division I i år.

Men då ställningen redan då var 1–5 hade det ingen betydelse för matchen i sig.

Topplaget Gustafs gjorde processen kort och vann till slut med förkrossande 9–1. Tangerat bottenrekord för Selånger den här säsongen.

– Vårt mål var väl det enda positiva. Vi fick ett tidigt baklängesmål och uppförsbacke direkt. Vi förlorade mot ett bättre lag, inget snack om det, säger tränaren Stefan Wickström.

Nu går laget till sommaruppehåll, något som man sett fram emot mer än någonsin.

– Det känns fantastiskt skönt att få gå på vila efter den här tuffa våren för tjejerna. Det har varit stolpe ut hela våren vilket har gjort att vi fått ett bristande självförtroende. Nu ska vi försöka tända till och spela ihop oss inför hösten, så ska vi fajtas för att åtminstone ta några poäng, säger Wickström.