Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målfest när IFK Timrå krossade Krokom/Dvärsätt på Hissmovallen

IFK Timrå hade inga problem med Krokom/Dvärsätt i division 2 mellersta Norrland i fotboll, och vann borta med utklassningssiffrorna 9–0 (4–0).

– Matchen var rätt ensidig till vår favör. Från minut ett till minut 80 var det bara spel på en planhalva. Fina kombinationer i passningsspelet, fina snabba anfall och väldigt fina individuella prestationer. Många spelvändningar där vi gör det jobbigt för Krokom. Krokom hängde inte med i spelet och det lilla man skapade var egentligen gåvor från oss där vi slarvar. Désirée matchens spelare med två mål på hörna och Linnèa bäste poängsspelare med tre mål och tre assist. Genomgående bra insats, tyckte IFK Timrås tränare Patrick Davis, efter matchen.

Linnea Jensen gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Jonia Henriksson 2, Desirée Öberg 2, Sofia Hedlund och Emma Granström.

Det här betyder att IFK Timrå ligger på fjärde plats i tabellen, och Krokom/Dvärsätt är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för IFK Timrå är Heffnersklubban. Lagen möts fredag 7 juni 19.00 på Timrå IP.