Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målgöraren Oremo om förlusten mot GIF Sundsvall: "Överskuggar många fina prestationer"

GIF Sundsvall besegrade Gefle IF med 3–1 i träningsmatchen på Norrporten Arena.
Efter matchen var Gefle-målgöraren Johan Oremo besviken.
– Det är tråkigt att förlora givetvis och det överskuggar ganska många prestationer, sa han.

Det går tungt för Gefle IF just nu. De föll mot Häcken med 0–4 sist och nu var det GIF Sundsvalls tur att besegra Gefle IF när lagen möttes i en träningsmatch på Norrporten Arena på lördagseftermiddagen.

STISSE ÅBERG: Ny förlust för GIF och nya problem – eller rättare sagt gamla

Matchen började långsamt från båda håll. Och inget av lagen skapade särskilt mycket. Men drygt halvvägs in i första halvleken tog Gefle IF ledningen genom ett mål av Johan Oremo, där GIF Sundsvalls försvar inte var med över huvud taget.

I slutet av första halvleken vände Sundsvall däremot på spelet och skapat en del, men där Gefles försvar och målvakt var starka.

I början av andra halvleken fick Sundsvall utdelning. Två mål på mindre än tio minuter gav GIF Sundsvall ledningen i matchen och när Stefan Silva byttes in kom ytterligare ett mål.

Det var Robbin Sellin som passade snyggt till Silva som stod mitt framför mål. En liten tå-touch räckte och 3–1 var ett faktum.

I slutminutrarna kunde dock Gefle IF reducera genom ett mål av Johan Bertilsson, efter ett stökigt spel i Giffarnas målområde.

Efter matchen var målgöraren Oremo besviken och tyckte att laget släppt in för många billiga mål.

– Det var ganska jämt och vi hade dem i början, men sen ägde de den andra halvleken där vi släppte in lite billiga mål och så. Det är tråkigt att förlora givetvis och det överskuggar ganska många prestationer, men vi får se matchen och analysera den utifrån filmen sen, säger han.

Gällande sitt eget mål är han ödmjuk.

– Det kom genom ett bra inlägg från Lantto, så det är helt och hållet hans mål faktiskt.

Liverapporten: Så var matchen – minut för minut