Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mållös match när Skellefteå mötte IFK Timrå

Det blev mållöst, 0-0, när IFK Timrå gästade Skellefteå på Electrolux Home Arena i division 2 Norrland herr i fotboll på söndagen.

– Inför denna match har vi i de senaste tre matcherna, med 4–0 -segern mot IFK Östersund i Svenska cupen inräknad, endast släppt in två mål, båda på straff. Just försvarsspelet är något vi prioriterat i våra senaste matchplaner och detta sätter vi bra även idag. Framåt visar vi på ett skickligt passningsspel, vrider och vänder flera gånger på ett Skellefteå som visar stor respekt för oss. Vi har tre riktigt bra frisparkslägen utanför straffområdet som med lite mer skicklighet och tur skulle kunnat ha gett oss ett vinstmål. En poäng borta mot Skellefteå, som är inblandade i toppstriden just nu, är en bra poäng samtidigt är det härligt att höra spelarna efter matchen att de ville ha mer. Detta bygger vi vidare på och vi ser redan framemot att få IFK Luleå på besök i nästa omgång. Vi är på gång och vi har mycket mer vi vill visa och bevisa för oss själva, tyckte IFK Timrås tränare Robert Englund, efter matchen.

Det var IFK Timrås fjärde match i rad utan seger.

Skellefteå ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan IFK Timrå är på elfte plats.

Nästa motstånd för IFK Timrå är IFK Luleå. Lagen möts lördag 29 juni 14.00 på Timrå IP.