Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mållöst när Selånger 2 tog emot Heffnersklubban

Måndagens möte på Selånger IP blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Selånger 2 eller gästande Heffnersklubban lyckades få till det i avsluten, och matchen i division 2 mellersta Norrland dam i fotboll slutade mållös, 0-0.

– En jämn match som inte hade många målchanser, så oavgjort var rättvist. Vår backlinje var framträdande tillsammans med målvakten Nellie Maxén, kommenterade Selånger 2:s tränare Stefan Wickström efter matchen.

Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz:

– En typisk derbymatch med mycket kamp på mittplanen. Vi skapar ett flertal riktigt bra målchanser under matchen utan att lyckas trycka dit den, när man håller tätt bakåt och inte får hål på motståndarna så då blir det bara en pinne med sig hem.

I och med den här matchen har Heffnersklubban nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

För Heffnersklubban gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Selånger 2 är på nionde plats.

I nästa match möter Selånger 2 Stöde borta på lördag 29 juni 13.00. Heffnersklubban möter Brunflo söndag 30 juni 18.00 hemma.