Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målvaktsgurun om Magnus Åkerlunds svaghet: "Då skulle han fått ut mer av sitt spel"

Hockeypuls är ute med ett nytt hett program.
Denna vecka gästar Viasats Erik Granqvist och Jonatan Lindquist. Vi diskuterar tacklingsdebatten i svensk hockey, varför Sverige kan producera så mycket talanger och vem som varit landets kanske viktigaste person senaste åren.
Dessutom bjuder Erik Granqvist på initierad information om Jonatan Bjurö, Magnus Åkerlund, Henrik Haukeland och Brynästränaren Pecka Alcén.

Om du inte vill eller kan har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta. Dessa följer nedan:

03:48: Tacklingsdebatten fortsätter vara het i Sverige. Varför ser vi inte samma sak i NHL? Vad gör de bättre än oss? Hur ska vi minska antalet huvudtacklingar och måste straffen bli hårdare? Andreas Johansson, Modos tränare, har listat fyra punkter som borde förändras. Håller våra experter med honom?

19:28: Sverige fortsätter producera talang efter talang. Hur kommer det sig att ett så litet land som Sverige kan skapa så många stjärnor? Erik Granqvist och Jonatan Lindquist är säkra på sin sak och pekar ut en person som helt avgörande för svensk hockey.

33:24: Erik Granqvist har tränat enormt många målvakter under sin tränarkarriär. Han har bland annat jobbat med Jonatan Bjurö (37:00) och Henrik Haukeland (46:15). Även spelat mot Magnus Åkerlund (42:10) flera gånger. Nu berättar Viasatexperten om deras styrkor och svagheter, hur bra de kan bli och vad de måste förbättra. Dessutom förklarar Granqvist varför Brynäs har så stora framgångar på målvaktssidan (49:32).

58:50: Erik Granqvist och Jonatan Lindquist avslutar med några finfina visdomsord.