Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Mammas nya kille” blir humorföreställning

Det populära P3-programmet ”Mammas nya kille” blir scenshow.

– Efter tio år i radio känns det otroligt roligt och lite nervöst att förvandla radioprogrammet till en föreställning, säger Olof Wretling som är en av skaparna av radioprogrammet tillsammans med Sven Björklund, Mattias Fransson, Bengt Strömbro och Sofia Wretling, som alla kommer att delta på scenen.

I showen kommer älskade karaktärer som Katla, Thunder, Patrik Larsson, Hajpojken och Job Andersson att dyka upp.

”Mammas nya kille” är en 90 minuter lång humorföreställning med premiär i höst. Urpremiären kommer att hållas i Umeå 1 september och Stockholmspremiären blir 8 september på Södra teatern. Föreställningen kommer att spelas fram till 29 oktober.

”Mammas nya kille” sändes för första gången hösten 2005 och programmet utsågs 2008 av P3:s lyssnare till det roligaste humorprogrammet genom tiderna. Programmet har även belönats med Svenska Podradiopriset i kategorierna "Bästa svenska kanal" och "Bästa humorkanal" och nominerats till Stora Radiopriset två gånger.

Läs också:

Brittisk rockartist till Way out west – bland de största bokningarna hittills

Se DiCaprios diss mot Lady Gaga som alla pratar om

Så blir filmvåren – dokumentär om Zlatan toppar