Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man får inte vara för sjuk för Försäkringskassan

Jag har precis blivit nekad ersättning från Försäkringskassan, på grund av att jag inte visste om en sak som skulle fyllas i på deras formulär.

Den första jag pratade med på Försäkringskassan, en ung man, förstod mig och sa att det inte var så många som visste om det, och det var då inga problem. Men den tredje som inte nöjde sig med vad den första hade beviljat mig gjorde så jag blev utan pengar.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Man får absolut inte vara för sjuk för att vara sjuk. Då blir du utan ersättning, som i sin tur kan leda till att du inte kan betala hyra och som i sin tur kan leda till att du blir hemlös.

Hur kan de svenska sossarna godta detta?! Man är helt maktlös mot detta statliga galenskap för att det sitter en människa där som inte ens har pratat med mig, utan bara gått igenom ett papper som hennes kollega godkänt.

Åsa.T

Läs även:

Försäkringskassan – en skandalmyndighet helt utan empati

Tack, Försäkringskassan – ni slår undan fötterna för mig

Ni tvingar mig springa ett maraton med brutna ben – varför kan jag inte få bli frisk?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel