Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man gripen för mord utanför Örebro: "Ringde själv"

En man är misstänkt för mord på en kvinna som han levde tillsammans med i Frövi utanför Örebro. Mordet skedde någon gång under det senaste dygnet.
– Det ska ha skett i en gemensam bostad och mannen i förhållandet är gripen, berättar åklagare Martin Ek, till Nerikes Allehanda.

Det är oklart exakt vad som orsakat kvinnans död, skriver Nerikes Allehanda.

– Vi kommer att veta mer efter att läkare fått undersöka kroppen mera grundligt. Vi förväntar oss att ha en preliminär bedömning förhållandevis snart, under helgen i alla fall.

Polisens mordmisstankar riktades mot mannen efter att han själv gett sig till känna.

– Det var den misstänkte själv som ringde efter ambulans och när polisen kom till platsen kunde man konstatera att det fanns frågetecken kring hur hon har avlidit, säger Martin Ek. till tidningen.

Polisen har inte kunnat hålla något förhör med mannen än eftersom att han misstänks vara så pass påverkad att det inte skulle gå att genomföra det hela på ett rättsäkert vis.