Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man hittad död i by – polisen misstänker mord

På torsdagseftermiddagen ryckte polisen ut till en by i Bräcke kommun efter larm om en man hittats död.

Annons

► Nya uppgifter 22.30: Polisen: Misstänkta mordet "en tragisk olycka"

Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner ÖP:s nya app här, till Iphone eller till Android.

– Jag kan bekräfta att vi har hittat en avliden man utomhus och att vi har inlett en förundersökning gällande mord, säger polisens vakthavande befäl Hans Ängquist.

Trots att fallet rubriceras som mord i nuläget så finns det ännu ingen klar uppfattning om det händelseförlopp som föregick dödsfallet.

– I nuläget vet vi inte vad som har hänt men det kommer förundersökningen förhoppningsvis att reda ut, säger Hans Ängquist som inte ger fler detaljer än så i nuläget med hänvisning till förundersökningssekretess.

Enligt uppgifter till ÖP ska den avlidne mannen vara i 60-årsåldern och ha hittats i en brunn på gården av anhöriga.

Alla infartsvägar till fastigheten var avspärrade med god marginal på torsdagskvällen och långt bakom spärrbanden rörde sig polismän och tekniker mellan gårdens byggnader. Till en början med hjälp av ficklampor fram tills starkare lampor kom på plats.

Enstaka polisbilar passerade genom avspärrningarna under kvällen men i övrigt låg byn mycket tyst under det att temperaturen föll och en allt tätare dimma lade sig över trakten.

-

Vet du mer? Hör av dig till ÖP på 063-161620 eller 72063@op.se

Mer från brott och blåljus under torsdagen:

Häst rymde två gånger efter brand i ladugård

Trafikolycka i Åre – personbil krockade med lyktstolpe

Räddningstjänsten ryckte ut på larm om diesellukt vid Storsjö Strand