Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Många av våra kunder håller till i Stenstan – vi är på evig jakt efter parkeringsplatser

Jag jobbar på ett företag som har många kunder i Stenstan. Vi har ofta med oss utrustning för att kunna utföra våra sysslor.

Så dålig som parkeringssituationen är i Stenstan nu har jag aldrig upplevt. Våra kunder vill betala för de tjänster de köper – inte för att vi ska snurra runt i jakt på parkering.

I värsta fall måste vi också ut och flytta på bilen efter två timmar och då börjar samma jakt igen.

Läs även: Vansinnig jakt efter parkering i Sundsvalls centrum

Det måste vara helt förkastligt gällande miljön, men de styrande på kommunen vet väl bäst!

När dessutom en stor parkering stängs av i samband med studentfirande så undrar jag var alla ska parkera? Men... vi kan ta cykeln.

Läs även: Beslut om nya p-avgifter – politiker lyssnade inte

Lägg ner hela Stenstan så kan alla handla i Birsta, för där har kommunen verkligen tänkt till gällande trafikplaneringen.

Jag har tyvärr inte möjlighet att cykla med allt som behövs för att utföra mina arbetsuppgifter och det gäller säkert många med mig, till exempel snickare och montörer av olika slag.

Jag är vansinnigt trött på alla dåliga trafikplanerare.

Sedan ska det byggas efter Hagavägen, och den är ju verkligen rejält dimensionerad för mer trafik...

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Jag älskar också uppmaningen: Välj om möjligt en annan väg! Enkelt när det snart inte finns någonstans att köra. Tycker dessutom att det är helt galet av trafikplaneringen att uppmana förarna att köra i bostadsområden.

Trött på trafikplanerare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel