Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måns Zelmerlöw på plats i Sundsvall under torsdagen – för en hemlig spelning

Under torsdagen ger sig Måns Zelmerlöw sig ut på en blixtturné i Sverige. På mindre än 24 timmar ska han besöka åtta destinationer i minst fyra län. Fansen och slumpen har fått välja platserna och starten sker i Sundsvall – men var i staden är fortfarande hemligt.

Artisten Måns Zelmerlöw ska under torsdagen påbörja sin tuffaste utmaning hittills. På ett dygn ska han genomföra en rekordsnabb turné med spelningar på åtta platser i Sverige.

Starten för miniturnén kommer ske i Sundsvall klockan 19.00 på torsdagen. ST kommer att vara på plats och sända live från spelningen.

– Jag är väldigt taggad och samtidigt lite nervös. Det är en oerhört tuff utmaning med åtta spelningar i rad, jag tror inte ens Sven Ingvars har gjort det. Oavsett ska det bli väldigt kul att återvända till Sundsvall, även om det blir en rekordkort visit, säger Måns Zelmerlöw, i ett pressmeddelande.

Måns Zelmerlöw är ambassadör för spelbolaget Betsson och det är de som står bakom turnén. Klarar artisten uppdraget kommer Betsson att skänka 100 000 kr till hans stiftelse Zelmerlöw & Björkman Foundation.

Efter stoppet i Sundsvall så åker artisten vidare till Falun, Västerås, Norrköping, Västervik, Kalmar och Karlshamn för att sedan avslutas i Lund på fredagen.

De i Sundsvall som inte vill missa spelningen uppmanas att hålla koll på artistens Instagram-konto.