Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mario Kempe hyllar Timrå som Sverigeledande: "Allt började med dem"

I veckans Hockeypuls gästar Mario Kempe, som spelar i KHL-laget Vityaz Podolsk, och Jonatan Lindquist, NHL-korrespondent för Viasat.
Vi diskuterar vilken kant forwards får mest puckar av centern, vilken tränare som "förstörde" Modo, om svensk hockey tappat sina profiler, varför Timrå startade en ny trend och om det är dags för SHL- och Hockeyallsvenska klubbar att ta in dietister.

Vi ber om ursäkt för ljud- och bildproblem. Jag (Adam) och Jonatan Lindquist satt på varsitt hotellrum med svajigt internet.

Om ni inte har tid eller lust att se hela programmet har vi märkt ut några hållpunkter som kan vara intressanta. Dessa följer nedan:

0:50: Är det höger- eller vänsterforwards som får mest puckar från centern? Mario Kempe och Jonatan Lindquist är inte överens.

2:58: Vad minns Mario Kempe av Modotiden? Vad var bäst/sämst? Han lyfter fram klubbens bästa tränare och vad som var problemet under hans tid i klubben. Dessutom håller han inte med om att Modo tränar för dåligt.

07:23: Mario Kempe berättar om varför han känner sig bättre tränad än någonsin. Många spelare börjar ändra om sina kostvanor, berättar den tidigare Mora- och Modospelaren.

9:22: Har klubbar börjat ta in kostexperter eller dietister? Borde de göra det? Samtidigt finns ett problem, berättar Kempe.

11:20: Det finns speciellt en person som Kempe inte kom överens med i Modo. Och han tror att den tränaren var anledningen till att Modos spel inte fungerade.

15:40: Vad minns Mario Kempe från Moratiden? Han hyllar bland annat sin tidigare Moratränare.

16:55: Får svenska spelare blomma och hitta sin spelstil i Sverige? Får de chansen tillräckligt mycket i A-lagen? Mario Kempe ger sin syn och hyllar Timrå.

25:50: Var finns profilerna i svensk hockey? Vi diskuterar varför medieklimatet förändrats och varför spelare inte vågar säga vad de tycker.

36:28: Veckans Hockeypuls bjuder på världsvyer utan dess like. Mario Kempe visar sin Moskvautsikt samtidigt som jag och Jonatan debatterar om vem som har bäst hotell.