Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Massupplopp på scen när popbandet Shanes spelade i Skönsberg och prisutdelning till Giffarnas pojklag

Prisfest hos små-giffarna. Lyckliga pristagare från GIF Sundsvalls avslutning för pojkfotbollen fr.v. Nils Johansson 13 år, Lennart Andersson 14 och Mats Abramsson 15. Erik Nyström t.v. och Ramond Carlsson håller sina ”skyddslingar” om ryggen. 250 av Giffarnas pojkfotbollspelare samlades på W6-lokalen för prisfest. Ledarna Ramon Karlsson och Erik Nyström hade dukat upp ett mycket förnämligt prisbord och en mängd priser delades ut. Giffarnas återväxt tycks vara tryggad.

En arbetsgrupp från det statliga tv-bolaget i Belgien gör för närvarande en filminspelning av den praktiska användningen av datamaskinanläggningar i Sverige. Man filmade interiörer hos Skogsbrukets datacentral i Sundsvall och passade också på att ta exteriörer från Ortvikens pappersbruk. I Sörlindsjö i Attmar var det avläggsmätning som filmades och på Björkön filmades uppräkning och stickprovsmätning vid stubben. Därmed skildrar man hålkortens tillblivelse enligt den s.k. pennstansmetoden.

Popgala på Skönsberg. The Panthers, kvällens långhårigaste, inledde galan och gol verkligen. Fyra munnar, två gitarrer och en elbas och ett batteri gjorde sitt bästa för att höja publikstämningen. Shanes var nästa band på scen och det enda bandet som åstadkom några större publikovationer. Föreståndare Göte Johansson gjorde sitt bästa för att undvika massupplopp på scenen, men utan större resultat. Moonlighters var bara fem medlemmar i bandet denna kväll. Vokalisten Lasse Holm var sjuk.